Χριστουγεννιάτικα Bazaars 2017: Κάνουμε τις γιορτινές αγορές μας για καλό σκοπό!

Τα χριστουγεννιάτικα bazaars αποτελούν θεσμό εν όψει εορτών και πραγματοποιούνται για καλό σκοπό.

Οι επισκέπτες όλων των ηλικιών θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε πολύ προσιτές τιμές – πανέμορφα αντικείμενα, χρηστικά και διακοσμητικά, ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, παιχνίδια, βιβλία, λιχουδιές, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και βεβαίως πολλά-πολλά γούρια.

Τα bazaars που γίνονται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα αλλά και όλη την Ελλάδα είναι η απόδειξη ότι η πιο μικρή πράξη μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά και να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη ενώ παράλληλα σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας οικονομικά και να χαρίσετε υπέροχα δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το Infokids.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα Χριστουγεννιάτικα Bazaars στα οποία μπορείτε να κάνετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας φέτος στις γιορτές. Η λίστα θα ανανεώνεται διαρκώς με ό,τι νεότερο ανακοινώνεται.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρών στο χριστουγεννιάτικο bazaar που πραγματοποιείται με σκοπό την ενίσχυση του. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το καθιερωμένο ραντεβού δίνεται για τις αρχές Δεκεμβρίου, 1, 2 και 3 του μήνα στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας.

Εθελοντές και φίλοι του Κέντρου έχουν βάλει τα δυνατά τους για να προσφέρουν, σε όσους βρεθούν στην εκδήλωση, σπιτικά γλυκά, χειροποίητα στολίδια, κοσμήματα και γούρια. Στο Bazaar θα τα βρούμε όλα αυτά σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, μαζί με ρούχα και αξεσουάρ. Τα έσοδα από το Bazaar θα συγκεντρωθούν για την ενίσχυση του οικοτροφείου, που έχει μοναδικό σκοπό και όραμα, την εξασφάλιση της καθημερινής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενεί.

Ωρες λειτουργίας του Bazaar:

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 12:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ., Σάββατο 2 Δεκεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ. και την Κυριακή οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 10:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας

Σ. Καράγιωργα 2 & Λ. Ποσειδώνος, Γλυφάδα

Φιλανθρωπικό Bazaar Γυμνάσιο – Λύκειο ΩΘΗΣΗ

Οι μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Ώθηση, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, διοργανώνουν ένα πρωτοπόρο και φιλότεχνο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία των μαθητών του Γυμνασίου-Λυκείου ΩΘΗΣΗ πρόκειται να λάβει χώρα το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, από τις 10:30 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Σχολείου στη Σταμάτα. Οι μαθητές, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, διοργανώνουν, ένα πρωτοπόρο και φιλότεχνο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του πνεύματος των Χριστουγέννων, μέσα από την ευαισθητοποίηση της Σχολικής Κοινότητας σε θέματα εθελοντισμού, φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης. Η ιδιαιτερότητα του εγχειρήματος έγκειται στο γεγονός πως οι ίδιοι οι μαθητές σχεδιάζουν και δημιουργούν αρκετά από τα προϊόντα που προσφέρουν. Κοσμήματα & γούρια σε μπρούτζο εμπνευσμένα από παλιά παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιολογικά αρωματικά σαπούνια, κοσμήματα, παραδοσιακά γλυκίσματα και second-hand βιβλία, είναι μόνο μερικά από τα πολύτιμα αγαθά που θα προσφέρονται στους επισκέπτες του κοινωφελούς Bazaar.

Την εκδήλωση αγκαλιάζουν οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες της χορωδίας των μαθητών του Σχολείου με παραδοσιακά κάλαντα, της Χορωδίας των μαθητών της Σχολής Μάνου, της Χορωδίας των Eκπαιδευτηρίων Καλάνδρου και Live Jazz Trio (Γιάννης Παπαδόπουλος – Πιάνο, Λεωνίδας Σαραντόπουλος – Φλάουτο, Αποστόλης Παρασκευόπουλος – μπάσο).

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στα πλαίσια του Bazaar πατώντας εδώ

Γυμνάσιο – Λύκειο ΩΘΗΣΗ
Μαρμαρά 7 – 9 , Σταμάτα Αττικής
210 81 44 137 – 138

22η Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εορταγορά στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης διοργανώνουν για 22η συνεχή χρονιά τη Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εορταγορά που έγινε θεσμός, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 από τις 10:00 έως τις 16:00, στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων, στους Ελαιώνες Πυλαίας.

Τα χρήματα και τα «Πακέτα αγάπης» που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων ΕΛΕΠΑΠ, στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι, στον σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή», στο Δημοτικό Σχολείο  Ίμβρου και  στα κοινωνικά παντοπωλεία και συσσίτια τριών Ιερών Ναών της πόλης μας.

Ελάτε όλοι για να περάσουμε μαζί μια μέρα γιορτής, μέρα χαράς, μέρα αγάπης, ελπίδας και προσφοράς. Ελάτε να αγκαλιάσουμε όλους όσοι μας χρειάζονται και…να διαλέξουμε τα δώρα μας.

Δείτε περισσότερα για το bazaar εδώ

Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης
Ελαιώνες Πυλαίας
2310 300002

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Ιδρύματος Θεοχαράκη

Το Ίδρυμα Θεοχαράκη διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar με καλλιτεχνικές δημιουργίες και πολλά Χριστουγεννιάτικα δώρα το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου ! Θα ακούσουμε υπέροχα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη Χορωδία του Ιδρύματος και θα απολαύσουμε ζεστά μελομακάρονα στο Merlin Cafe!

Πότε: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, 10.00-22.00

Ίδρυμα Θεοχαράκη
Βασ.Σοφίας 9 & Μέρλιν 1,

Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Αρωγής

Ο Δήμαρχος Αχαρνών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρωγής, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των παιδιών της Αρωγής και το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αρωγή μας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του κέντρου, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις λειτουργικές ανάγκες του Κέντρου.

Πότε: Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 10:00- 19:00

ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ “ΑΡΩΓΗ”

Πλαταιών 23Α & Μπόσκιζας, Αχαρνές

2102404444

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Καρδιάς για παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες “Η Αγία Σοφία”, που έχει ως κύριο σκοπό την στήριξη των καρδιοπαθών παιδιών και των οικογενειών τους, καθώς και την φροντίδα για την απρόσκοπτη λειτουργία του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου της Ελλάδας, στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”, διοργανώνει χριστουγεννιάτικο παζάρι στον Ι.Ν. Φανερωμένης Χολαργού.

Πότε: 3 Δεκεμβρίου 10:00 – 18:00

Ι.Ν. Φανερωμένης Χολαργού
Φανερωμένης και Βουτσινά
2106511821

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το ΚΑΖ

Το Χριστουγεννιάτικο bazaar του ΚΑΖ (Καταφύγιο αδέσποτων ζώων) διοργανώνεται στις 2 και 3 Δεκεμβρίου στο Θέατρο 104, στο Γκάζι (Αίθουσα Open Space). Οι επισκέπτες μαζί με τους τετράποδους φίλους τους θα μπορούν να αγοράσουν χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι, ρουχισμό, υπόδηση, είδη pet, χριστουγεννιάτικα στολίδια από τους εθελοντές του σωματείου αλλά και σπιτικές λιχουδιές.


Ώρες λειτουργίας
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου: 10.00-20.00
Κυριακή 3 Δεκεμβρίου: 10.00-18.00

Θέατρο 104,

Ευμολπιδών 41, Γκάζι

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το Σύνδεσμο Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας

Ο Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας, για ακόμα μια χρονιά διοργανώνει το χριστουγεννιάτικο παζάρι του, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου . Βόλτες με τα άλογα, παιδότοπος, facepainting, λαχειοφόρος αγορά, μουσική, φαγητό, ποτό και πολλά δώρα περιμένουν τους επισκέπτες από νωρίς το πρωί της Κυριακής, συνδυάζοντας αγορές και διασκέδαση.

Πότε: Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 9.00-16.00

Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας
Λ. Παναγιώτη Κανελλοπουλου 10, Γουδή

Χριστουγεννιάτικο Bazaar SAPT Hellas

Ελάτε στο bazaar και ενισχύστε την προσπάθειά μας στα σχολεία και στα ιδρύματα για παιδιά ή ενήλικες με αναπηρίες. Διανύουμε τον δέκατο-τρίτο χρόνο «ζωής» μας ως οργάνωση και είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το έργο αυτό.

Οι σκύλοι της ομάδας μας συμβολίζουν πολλά και «διαδίδουν» καθημερινά πολλά σημαντικά μηνύματα, διότι εκτός από ημίαιμοι, ήταν όλοι τους κάποτε αδέσποτοι, έχουν υιοθετηθεί και εκπαιδευτεί  και βοηθούν παιδιά και μεγάλους ευαισθητοποιώντας τους και προσφέροντας σε ΑμεΑ θεραπευτική επαφή (Pet-Assisted Therapy).

Πότε: ΣΑΒΒΑΤΟ 2 Δεκεμβρίου 10:30 – 21:00 και ΚΥΡΙΑΚΗ 3 Δεκεμβρίου 10:30 – 19:00

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα, Μαρούσι

Χριστουγεννιάτικα Bazaar Κολλέγιο Ανατόλια

 

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Anatolia College ξεκίνησε τη δεκαετία του ’30, για να υποστηρίξει τους προσφυγικούς πληθυσμούς που είχαν μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή και με το πέρασμα του χρόνου αναδείχθηκε σε μία από τις πιο επιτυχημένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης.

To Bazaar πραγματοποιείται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με την εθελοντική συμμετοχή μαθητών και εργαζομένων και των τριών εκπαιδευτικών βαθμίδων του Κολλεγίου Ανατόλια – Anatolia Elementary School, Ενιαίο Γυμνάσιο και Λύκειο & International Baccalaureate Diploma Program, ACT – American College of Thessaloniki.

Πότε: Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, 15:00 – 19:00

Makedonia Hall

Πυλαία, Χορτιάτης

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το «Ξεblogάρισμα»

Για 10η συνεχή χρονιά τo «Ξεblogάρισμα» διοργανώνει το χριστουγεννιάτικο bazaar του, στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου.

Εκεί οι επισκέπτες θα βρουν έργα τέχνης κρατουμένων, χριστουγεννιάτικα χειροποίητα στολίδια, σπιτικά λικέρ, τσίπουρα και ρακόμελα, βιολογικές μαρμελάδες, παραδοσιακά γλυκά και κουλουράκια. Ακόμη, πολλούς τίτλους βιβλίων, καθώς και ρούχα από δεύτερο χέρι, είδη διακόσμησης, κοσμήματα και πολλά άλλα, σε χαμηλές τιμές. Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος θα διεξαχθεί και η λαχειοφόρος με πολλά δώρα, όπως διαμονή σε ξενοδοχεία, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, θεραπευτικές συνεδρίες, χειροποίητα κοσμήματα, καλλυντικά κ.ά.


Ώρες λειτουργίας
Σαββατο 9 Δεκεμβρίου: 11.00-20.00
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου: 11.00-18.00

Κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων,

Ερμού 134, Θησείο

http://www.infokids.gr