Bazaar της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρίας στο Πολεμικό Μουσείο

Ένα παζάρι ξεχωριστό στην Αθήνα!  Αυτό το Σαββατοκύριακο γίνεται το Bazaar της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρίας το Σάββατο 9/12/17 , 10.00-19.00 & την Κυριακή 10/12/17, 10.00 -17.00 στο φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου (Β.Σοφίας & Ριζάρη 2, Στάση Ευαγγελισμός). 

Πλούσιο από τις προσφορές χορηγών εταιρειών, μελών και καταστημάτων. Στο Παζάρι, ο επισκέπτης θα συναντήσει μια τεράστια ποικιλία ειδών, από πρώτο ή δεύτερο χέρι, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, προσφορές μελών, φίλων και χορηγών του Σωματείου. Επίσης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει βιβλία σε πολύ καλές τιμές.

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία είναι ένα σωματείο με 42ετή δυναμική δράση για την προστασία των αδέσποτων ζώων, ενώ προστατεύει γενικότερα διάφορες κατηγορίες ζώων συμμετέχοντας σε εκστρατείες διάσωσής τους, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Για την πραγματοποίηση των στόχων της, διοργανώνει εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, προκειμένου να βοηθά ετησίως μεγάλο αριθμό ζώων με ανάγκη προστασίας και περίθαλψης από το Σωματείο μας.

Μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις είναι και το πολυαναμενόμενο κάθε χρόνο Παζάρι της Φιλοζωικής Εταιρείας. Ένα Παζάρι, όπου συρρέει μεγάλος αριθμός επισκεπτών, για να προλάβει τις εξαιρετικά ωραίες και μεγάλες ευκαιρίες που βρίσκει, σ’ αυτό το «Μοναστηράκι» που δημιουργήθηκε για το καλό των συμπολιτών μας και την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης των αδέσποτων ζώων.

Την Κυριακή 3μελής μπάντα θα παίξει μουσική ζωντανή, οπότε ταυτόχρονα με τις αγορές σας στο Μπαζάρ, θα διασκεδάσετε με jazz, blues, χριστουγεννιάτικα και άλλα τραγούδια.

Το πρόγραμμα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ  από τους καλούς μας φίλους, εξαιρετικούς επαγγελματίες μουσικούς, που συμβάλουν κι αυτοί με τον δικό τους τρόπο στον γενικότερο σκοπό, ώστε αυτή τη χρονιά το Μπαζάρ μας να γίνει πραγματικά ζωντανό κι αξέχαστο με μουσική και χορό! 

Jazz & Blues από τους: Κωστή Βαζούρα – Σαξόφωνο, Μελέτη Πόγκα – Κιθάρα, Μάνο Λούτα – Κοντραμπάσσο.