Αυτό θα πει εξυπηρέτηση: Ελληνικό ξενοδοχείο σπάει το ρεκόρ δείκτη ευχαρίστησης των πελατών

Ένα ιστορικό ρεκόρ έκανε το ξενοδοχείο του ομίλου Aqua Vista Hotels, Dreams Luxury Suites στη Σαντορίνη πιάνοντας το “άπιαστο” 93 στο δείκτη ευχαρίστησης πελατών όταν ο μέσος όρος σε παγκόσμιο επίπεδο είναι κοντά στο 39!

Ο όμιλος Aqua Vista Hotels μάλιστα κατάφερε να έχει και 2ο ξενοδοχείο στη λίστα ενώ τη σεζόν που μας πέρασε κατάφερε να αυξήσει έως και 40% τα θετικά σχόλια στο TripAdvisor.

Τα 10 ελληνικά ξενοδοχεία με το μεγαλύτερο δείκτη ευχαρίστησης πελατών – NPS (Net Promoter Score), βράβευσε η ομάδα της Zoottle.

Ο Γιώργος Tσολακάκη- Director of Sales των Aqua Vista Hotels αναγνωρισε την σπουδαιότητα του NPS και αποκάλυψε ότι

” Δεν είναι τυχαίο ότι τη μεθοδολογία NPS την έχουν υιοθετήσει από την Apple και τη Microsoft, έως τους μεγαλύτερους οργανισμούς στον χώρο του Hospitality – παγκοσμίως, προκειμένου να γνωρίζουν τον δείκτη ευχαρίστησης των πελατών τους! Επιπλέον με τον πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο που χρησιμοποιεί η Zoottle, για τη συλλογή των απαντήσεων των πελατών, διασφαλίζεται η ακεραιότητά του”

 

Επίσης πρόσθεσε ” Η Zoottle μας βοηθάει να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας όσο αυτοί είναι στο χώρο των ξενοδοχείων αλλά και αφού φύγουν. Όσον αφορά το Live Satisfaction Survey, αν δεν κάνω λάθος, ήμασταν από τα πρώτα ξενοδοχεία που αγκαλιάσαμε την ιδέα του να γνωρίζουμε την άποψη του φιλοξενούμενού μας πριν αυτός φύγει από τον χώρο μας” υπογραμμίζει.

Στην συνέχεια δεν δίστασε να αποκαλύψει το κλειδί της επιτυχίας ” Η σημασία που δίνουμε στη λεπτομέρεια. Σε όλα τα επίπεδα. Αλλά ειδικότερα στη high end παροχή υπηρεσιών. Το προσωπικό μας επιλέγεται με ιδιαίτερη προσοχή και εκπαιδεύεται ώστε ουσιαστικά να κάνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεται κάθε πελάτης μας φτάνοντας στον προορισμό του. Το moto της εταιρείας μας ‘Dreams that become memories’ αντικατοπτρίζει επακριβώς τον λόγο για τον οποίο καταφέραμε το NPS 93!”, αναφέρει ο Γιώργος Tσολακάκης.