Παράδεισος επί Γης! Κρυστάλλινα νερά και απόλυτη γαλήνη στο νησί του Marlon Brando

“Πρέπει να κλείσεις τα μάτια και να νιώσεις την αύρα αυτού του νησιού” λέει η Tumi Brando η εγγονή του μοναδικού Marlon Brando.

H Tumi που έχει περάσει αξέχαστα καλοκαίρια στην ιδιωτική ατόλη Tetiaroa της Γαλλικής Πολυνησίας μαζί με τον παππού και την γιαγιά της δυσκολεύεται να περιγράψει με λόγια την ομορφιά αυτού του μέρους.

Ήταν το 1962 όταν ο Μάρλον Μπράντο ερωτεύτηκε την ατόλη Τετιαρία στη Γαλλική Πολυνησία στα γυρίσματα της ταινίας «Ανταρσία του Μπάουντι». Πέντε μόνο χρόνια μετά ο σταρ την αγόρασε, θέλοντας έτσι να την μετατρέψει στο δικό του προσωπικό παράδεισο.

Τα κατάφερε και έφτιαξε εκεί το πολυτελέστατο θέρετρο «The Brando».

Οι επισκέπτες αυτού του all inclusive θερέτρου μπορούν να απολαύσουν ποιοτικό φαγητό και περιποιήσεις σπα ή να χαλαρώσουν στην απαλή, λευκή άμμο και να αφεθούν στη γοητεία και τη σπάνια ομορφιά αυτού του νησιού της Ταϊτής.

Το “The Brando” περιβάλλεται από γαλαζοπράσινα νερά και διαθέτει εντυπωσιακή παραθαλάσσια πισίνα, γήπεδο τένις και υπερσύγχρονο γυμναστήριο.

Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μέρος σε διάφορες συναρπαστικές δραστηριότητες, όπως καταδύσεις, εκδρομές στο νησί, σανίδα όρθιας κωπηλασίας, καγιάκ και πολιτιστικές εξορμήσεις.

Μπορούν επίσης να απολαύσουν διάφορες δελεαστικές επιλογές για φαγητό, όπως πιάτα εμπνευσμένα από την πολυνησιακή κουζίνα και κλασικές γαλλικές γεύσεις στο Beachcomber Café. Το Les Mutines προσφέρει εκλεκτό φαγητό σε φιλόξενο περιβάλλον, ενώ το Bobs Bar με τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα είναι ιδανικό για ένα παραθαλάσσιο κοκτέιλ.

Το θέρετρο διαθέτει 35 ιδιωτικές βίλες οι οποίες διαθέτουν δάπεδο από μασίφ ξύλο, ιδιωτική πισίνα και ηλιόλουστη βεράντα.

Για τη διασκέδαση των ενοίκων του θερέτρου υπάρχει ένα “beach bar” και ένα εστιατόριο όπου το μενού έχει την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρι Μισελέν, Γκάι Μάρτι.

Πραγματικά, το θέρετρο «The Brando» είναι το κατάλληλο μέρος για όποιον θέλει να νιώσει ότι είναι εντελώς μόνος του (με το ταίρι του), σαν ναυαγός, έστω και μέσα στην πολυτέλεια, στο μαγευτικό αυτό νησί.

 

 

 

 

Φωτογραφία: thebrando.com