Ύμνοι Forbes για τη Μήλο: "Στους έξι καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως!"

Το περιοδικό Forbes μας εκπλήσσει ευχάριστα αυτή τη φορά, εξυμνώντας τις ομορφές των Κυκλάδων κι ειδικότερα της Μήλου.

Σε άρθρο – πρόταση για τα καλύτερα μέρη που μπορεί να επισκεφτεί κανείς φέτος το καλοκαίρι, περιλαμβάνει τη Μήλο ανάμεσα στους 6
καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως.Οι υπόλοιποι είναι το Μπαλί, το Ντέβον, τα νησιά San Juan, το St. Barts και η Βενετία.

Τις ταξιδιωτικές προτάσεις κάνουν 2 «γκουρού των ταξιδιών» οι Nancy Novogrod και Joan Roca, οι οποίες έχοντας γυρίσει όλο τον κόσμο κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτοί οι έξι προορισμοί είναι ό,τι καλύτερο για φέτος.

Ειδικά για Μήλο γράφουν: «Ένα λιγότερο γνωστό κυκλαδίτικο νησί, η Μήλος προσφέρει την πολυτέλεια της απομόνωσης και μια αυθεντική απόδραση. Υπάρχουν εκπληκτικά μέρη για να μείνετε όπως το Voronoi’s Corrals, μία γκλάμουρ οικία σε έναν πέτρινο βράχο με δικό της ελαιώνα, ή το Skinopi Lodge, όπου τρεις κομψά απλές και απομονωμένες πέτρινες βίλες διαμορφωμένες σαν τις παραδοσιακές κατοικίες των ψαράδων του νησιού, ατενίζουν τη θάλασσα από μία έκταση εννιά στρεμμάτων».

Και συνοδεύουν το άρθρο με δύο φωτογραφίες από το Skinopi Lodge, ενώ αναφέρουν πώς πρέπει κάποιος να επισκεφτεί τη Μήλο γιατί «το νησί ακούγεται όλο και περισσότερο από όσους γνωρίζουν…».