H Σαντορίνη κάνει καλό και στις… εγκύους!

Τη Σαντορίνη επιλέγει η Booking.com ως έναν από τους 3 καλύτερους προορισμούς για τις εγκύους, με το Ημεροβήγλι και το Φηροστεφάνι να αποτελούν τις ιδανικές περιοχές για ξεκούραση λίγο πριν τη γέννηση του παιδιού τους.

Σύμφωνα με το tornosnews.gr η μεγάλη πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων προτείνει τρεις τύπους διακοπών ως ιδανικούς για τις εγκύους, καθώς απαιτούν ελάχιστη ενέργεια από τον ταξιδιώτη και προσφέρουν απλόχερα ξεκούραση. Έτσι, η Σαντορίνη προσφέρει την ευκαιρία για ρομαντισμό και ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας πριν έρθει στον κόσμο το μωρό, το νησί Padar της Ινδονησίας συνδυάζει τα οφέλη της γιόγκα στην εγκυμοσύνη με το ειδυλλιακό περιβάλλον και ο Νότιος Ειρηνικός με τα Μπόρα Μπόρα προσφέρουν ξέγνοιαστες διακοπές παραλίας.

Τα μωρά απαιτούν πολύ χρόνο και προσοχή. Επομένως, ένα τύπου γαμήλιο ταξίδι για τις εγκύους είναι η ιδανική ή η ύστατη ευκαιρία που έχετε να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στον σύντροφό σας και μια σύντομη ρομαντική απόδραση θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε κάποιες από τις επιθυμίες που είχατε καιρό πριν γεννηθεί το παιδί σας.Τα ελληνικά νησιά καταφέρνουν να συνδυάζουν ειδυλλιακά τοπία με πολιτιστικές ατραξιόν και μερικά από τα καλύτερα πιάτα στον κόσμο. Το Ημεροβήγλι συνήθως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους προορισμούς για χαλάρωση και διαθέτει πολλά ρομαντικά ξενοδοχεία για να μείνει κανείς.