Άγρια κόντρα Άδωνι και Πολάκη στη Βουλή- "Εγώ θα σε κλείσω φυλακή"

Σε μια ακραία αντιπαράθεση με βαρύτατες κατηγορίες και ανταγωνισμό για το ποιος έχει μεγαλύτερα… πτυχία, επιδόθηκαν από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αφορμή αυτή τη φορά υπήρξε η απόπειρα του υπουργού να απαντήσει στις αιχμές που άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τροπολογία επί του νομοσχεδίου.

«Η ενημέρωση του κ. Μητσοτάκη για τα θέματα αυτά είναι από τα LIDL», είπε αρχικά ο υπουργός και πρόσθεσε: «Σε ζητήματα διαφθοράς δεν σηκώνουμε ούτε σκνίπα στο σπαθί μας». «Μας έχετε πρήξει με τα θέματα της Αριστείας. Τελείωσα το Λύκειο με 20. Πόσο έβγαλε ο κ. Μητσοτάκης; Την Ιατρική την τελείωσα σε 6,5 χρόνια. Ο Τζήμερος έχει πάρει πτυχίο; Όλος αυτός ο συρφετός έχει πάρει πτυχίο;»

«Εγώ μπήκα στο πανεπιστήμιο με 19,2», αντίτεινε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης και σημείωσε: «Το πτυχίο το πήρα σε 10 χρόνια γιατί έπρεπε να βοηθήσω τους γονείς μου. Εσείς κ. Πολάκη μπορείτε να μου καταθέσετε το πτυχίο εντατικολόγου που έχετε; Κάνατε τον διευθυντή εντατικής χωρίς να έχετε πτυχίο. Γιατί εγώ σε ξέρω. Κι εγώ θα σε κλείσω φυλακή. Από μένα δεν ξεμπλέκεις. Νομίζεις ότι είσαι καθαρός αλλά είσαι πολύ βρώμικος».